471

Re: TumsonībaWač! (BaļķisWač!)

ahmeds wrote:
Mujahida wrote:

A kur jābīda?

Uz tumsoniiibawach, protams.

Un "Казнь за прелюбодеяние в Сомали"?

ahmeds wrote:

Es nemaaku paarbiidiit ierakstus. To jaunajaa versijaa maak tikai Mudzhaahida...

Ko tu darīsi, kad es nomiršu?

472

Mujahida wrote:

Un "Казнь за прелюбодеяние в Сомали"?

Izveido sadalju "Mabruk!"

Mujahida wrote:

Ko tu darīsi, kad es nomiršu?

Iemaaciishos.

Dievs zina labāk. Tekstā viss labais no Islāma, bet trūkumi un sliktais no manis. Ja mans dažkārt skarbais tonis kādu aizvaino, tad ziniet, ka tas nav mans nolūks. Mans nolūks un novēlējums ir lai cilvēki patiesi apdomātu savas attiecības ar Dievu un cenšanās piedāvāt Islāmu tāds kāds tas ir. Ja es sev paglaimoju, tad saku, ka man ir nesabalansētas zināšanas. Arī Islāma zinātnieki dažkārt kļūdās un maldina savos tekstos citus, tad jau ahmeds kādu reizi savās amatieriskajās zināšanās noteikti. Šī foruma darbība un mani komentāri nav attiecināmi uz Latvijas muslimu kopienu vai organizācijām. Es stāstu par Islāmu tā kā to saprotu šodien, jau 7 gadus apgūstot Islāmu, un manām zināšanām augot, nākotnē varētu zināt un skaidrot precīzāk, nekļūdīgāk, ar mazāk pārpratumiem un labākā izteiksmes veidā. Es gaidu padomus, bet kritiku uztveru neveselīgi.

473

http://www.islammuslim.lv/Atteli/kamielis_stavvieta.jpg

474

Labs autiņš)))))))))))

http://www.womansoul.ru/metric/19_1e_c_14092008_3.gif

475

http://www.mango.lv/zinas/klacas/klacas … d=22183718
Sis Te rakstins ir bijis foruma? Neesmu mainijusi :)
Ja ir, tad ludzu izdzesiet :)

476

Šeit un šeit.

477

ahmeds wrote:

[size=16]Jaunais prezidents - nekompetents balamute![/size] 6*

No 23.maija avīzes "DIENA".

V.Zatlera interviju fragmenti - viņa domas par sabiedriskajiem procesiem

Redziet, mūsu lielākā vērtība ir brīvība. Tikai bieži cilvēki to neizprot, domā, ka tas nozīmē - es varu darīt, ko gribu. Patiesībā brīvība ir vislielākās važas, tā tevi disciplinē, jo ir jārēķinās ar sekām. Tā es parasti mēdzu teikt - tiem cilvēkiem, kas zīmēja karikatūras par Muhamedu, bija pilnīga brīvība to darīt, tikai viņiem bija jāapzinās, ka tajā pašā laikā tiem, kas pielūdz Muhamedu, ir pilnīga brīvība viņus nogalināt.

Islāms ir vienīgā reliģija pasaulē, kurā pielūdz tikai un vienīgi Dievu. Visas pārējās līdztekus pielūdz radību. Muhameds (SAW) bija tikai cilvēks, Dieva pravietis. Mēs neesam kā trīsvienīgās kristietības maldos esošie, kas pielūdz Dieva pravieti Jēzu (SAW).
Jēzus (SAW) bija Radītāja radītais, bet cilvēki maldos pielūdz radību un nevis Radītāju. Jēzus (SAW) pats lūdza Dievu, bet cilvēki maldos pielūdz to, kurš pats bija lūdzējs...
Jaunais prezidents ir nejēga, kurš izsakās par tematiem par kuriem viņam nav ne nojausmas. Kurā inkvizīcijas gadsimtā šis dzīvo, ja uzskata, ka muslimi pielūdz Muhamedu (SAW)? Ja pats ir tumsoņa, tad nav ko piedēvēt tumsonības citiem.
Nez kādās problēmās valsts iekulsies ar šādu pārsteidzīgu balamuti, kas muld par tematiem par kuriem viņam nav nojausmas?
Vai nevajadzētu izvēlēties cilvēku ar mazāku ego, kas nemuld par viņam nezināmiem, bet ne būt ne specifiskiem konceptiem?

Un kas būtu, ja attiecīgo izteikumu šis nekompetentais balamute būtu pateicis kā valsts prezidents karikatūru skandāla laikā?

Nu skarbi teikts par prezidentu! Es pat teiktu, ka vins ir veeleejies atbalstiit muslimus. Nu labi, tas nav pareizi teikts, bet pamatdoma ir laba. Zinu zinu, kaa man Ahmed tuuliit uzklups :)

478

kurš idiots viņam  to runu sarakstīja???

PunBB bbcode test

479

Rashid wrote:

http://www.islammuslim.lv/Atteli/kamielis_stavvieta.jpg

Vispār jāsaka, ka man patīk kazas, aitas, kamieļi un ēzeļi.

Dievs zina labāk. Tekstā viss labais no Islāma, bet trūkumi un sliktais no manis. Ja mans dažkārt skarbais tonis kādu aizvaino, tad ziniet, ka tas nav mans nolūks. Mans nolūks un novēlējums ir lai cilvēki patiesi apdomātu savas attiecības ar Dievu un cenšanās piedāvāt Islāmu tāds kāds tas ir. Ja es sev paglaimoju, tad saku, ka man ir nesabalansētas zināšanas. Arī Islāma zinātnieki dažkārt kļūdās un maldina savos tekstos citus, tad jau ahmeds kādu reizi savās amatieriskajās zināšanās noteikti. Šī foruma darbība un mani komentāri nav attiecināmi uz Latvijas muslimu kopienu vai organizācijām. Es stāstu par Islāmu tā kā to saprotu šodien, jau 7 gadus apgūstot Islāmu, un manām zināšanām augot, nākotnē varētu zināt un skaidrot precīzāk, nekļūdīgāk, ar mazāk pārpratumiem un labākā izteiksmes veidā. Es gaidu padomus, bet kritiku uztveru neveselīgi.

480

Amerikāniete grib kļūt par pasaules smagāko sievieti
http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/198824
«Apollo», izglitiba@apollo.lv
Otrdiena, 30. marts (2010) 16:17

Diētas mēdz būt dažādas, populārākās, protams, stāsta par svara samazināšanu, tomēr dažas diētas palīdz kļūt apaļākai vai ļoti apaļai.

Ļoti, ļoti apaļa vēlas kļūt Donna Simpsone no Oldbridžas Ņūdžersijā. Tāpēc Donnai ir stingra diēta. Tagad 43 gadus vecā Donna sver ap 300 kg, tomēr tuvāko divu gadu laikā cer kļūt apaļāka - 453,5 kg. Kāpēc? Tāpēc, ka Donna ir uzstādījusi sev mērķi kļūt par pasaules snmagāko sievieti un iekļūt Ginesa rekordu grāmatā.

Lai sasniegtu mērķi, katru dienu Donna ievēro 12000 kaloriju diētu, tas nemaksā maz. 750 dolāri katru nedēļu par hamburgeriem, eļļā ceptiem kartupeļiem, kūkām un čipsiem. Te nu Donna izdomāja, kā atpelnīt šo naudu. Viņa organizē savas svarā pieņemšanās reklāmu kampaņu. Donna nofilmēja internetā ievietoja maksas video «Kā Simpsone pārēdas».
Ja Donnas sapnis īstenosies, viņa uzmanības prožektoros nokļūs otro reizi. Pirmoreiz tas notika pēc dzemdībām 2007. gadā, kad viņa tika atzīta par vissmagāko mammu pasaulē, raksta woman-today.

Donnu atbalsta viņas vīrs. Sabiedrība jau nosodījusi šādus Donnas centienus, neatbalstot tos kaut vai tāpēc, ka viņai ir maza meitiņa.