Re: Rituālā un fiziskā tīrība
Kā rīkoties, ja veicot wudū visu laiku pie deguna skalošanas, sāk tecēt asins pa degunu ? Asinis taču bojā wudū. Praktiski sanāk, ka nav iespējams uztaisīt wudū.
IslamMuslim.lv Sarunu Vietā sarunājas muslimi ar nemuslimiem, kuriem ir pozitīva interese par Islāmu, kā arī savā starpā.
You are not logged in. Please login or register.
Kā rīkoties, ja veicot wudū visu laiku pie deguna skalošanas, sāk tecēt asins pa degunu ? Asinis taču bojā wudū. Praktiski sanāk, ka nav iespējams uztaisīt wudū.
Pamēģini ūdeni nepūst ārā ar lielu sparu! vienkārši ievelc mazliet ūdeni un ļauj lai iztek, viegli izpūšot.
Bet vai šajā situācijā drīkst aizstāt wudū ar temuum ?
Vēl vari ar aukstu ūdeni.
Man maajaa tikai auksts uudens :D ko auksts uudens maina?
Man maajaa tikai auksts uudens :D ko auksts uudens maina?
Auksts ūdens sašaurina asinsvadus! parasti ja asiņo deguns uzliek ledu un tā! bet, ja Tev vispār regulāri tek, tad ārsti piededzina asinsvadus.
lai uztaisītu wudū pietiek ar to, ka nomazgā rokas pāri elkoņiem,seju,kājas un samitrina ceturtdaļu galvas. mutes,deguna un ausu mazgāšana ir sunna nevis fard.
Rashid wrote:Kā rīkoties, ja veicot wudū visu laiku pie deguna skalošanas, sāk tecēt asins pa degunu ? Asinis taču bojā wudū. Praktiski sanāk, ka nav iespējams uztaisīt wudū.
lai uztaisītu wudū pietiek ar to, ka nomazgā rokas pāri elkoņiem,seju,kājas un samitrina ceturtdaļu galvas. mutes,deguna un ausu mazgāšana ir sunna nevis fard.
Tā ir, ka tas vudū, kuru mēs darām ir pravieša standarta prakse, bet vudū ir derīgs, ja tajā veic mazāk. Piemēram, nav obligāti lai vudū būtu derīgs, jādara lietas 3 reizes. Pie ūdens trūkuma vai tamlīdzīgiem apstākļiem, var darīt 1 reizi.
Es iesaku vienkārši veikt uzmanīgi un nevis bazūnēt kā dažām tautām patīk visam kvartālam aiztaurēt, ka viņi veic vudū...
Ja ir plāksteris uzlīmēts uz rokas vai kājas, kā tad ar wudū?
Labaak jau ir nonjemt - ja vien bruuce nav tik nezeeliiga, ka uudens tai vareetu nodariit ljaunu. :)
Posts [ 11 to 20 of 100 ]
[ Generated in 0.064 seconds, 11 queries executed ]